tiistai 26. marraskuuta 2013

Syyskuun loppuneet

 Jep, tässä on todellakin SYYSKUUN loppuneet tuotteet! Kokonaissaalis näytti tältä:


 Olen nämä kaikki tosiaan tilastoinut ja kuvannut, ja koska syyskuussa mulla loppui ihanan paljon tuotteita (vaikkakin suurin osa on pienikokoisia), halusin näistä nyt joka tapauksessa postata. :D Monia helmiäkin joukosta löytyi. :) Seuraavaksi eriteltyinä:

 
- Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 50 ml
Kosteuttava hiusten hoitosuihke ja suosikkituotteeni hiuksiin jätettävistä hoitoaineista, olen käyttänyt näitä monen monta jättipulloa.
- Schwarzkopf Bonacure Sun Protect Shampoo
Kesän aurinkosuojashampoo, oli ihan kiva perusshampoo.
- Schwarzkopf Bonacure Hairtherapy Repair Rescue Treatment - korjaava tehohoito
 Tämä tehohoito oli mulla suhteellisen kauan avattuna, en ikinä oikein muistanut käyttää tätä. Tämä korjaa vaurioitunutta hiusta, ja jättää hiukset pehmeiksi, mutta ei niinkään kosteuta. Tehohoito oli ihan kivaa hemmottelua, mutta ei ehkä tehnyt hiuksilleni mitään ihmeellistä. Tarvitsenkin ennemmin jonkin kosteuttavamman tehohoidon. 
- Goldwell ColorGlow Multi-Gloss System & Color Protect Complex Blond -kiiltohoito 2x10 ml
Näitä kiiltohoitoseerumeita ostin joskus pari pakettia, toinen oli vaaleille hiuksille tarkoitettu Blond ja toinen värjätyille hiuksille Color. Paketissa oli muistaakseni 4 kpl 10 ml:n tuubia ja yhdestä tuubista riitti noin 4-5 käyttökertaan. Tuote on siis jotakin tiivistettyä kiiltoseerumia (ei tehohoitoa kuten ostaessani luulin) ja antaa pyyhekuiville hiuksille lähinnä kiiltoa. Tämä Blond-versio antoikin todella voimakkaan kiillon ja toi oman punapigmenttini hiuksista esiin. Tykkäsin todella paljon! 
- Goldwell ColorGlow Full Blonde Conditioner 30 ml
Ostin tämänkin yksittäisin purkin joskus halvalla kun halusin kokeilla. Ihan hyvä perushoitoaine, tästä nyt ei riittänyt kovin moneen käyttökertaan.
- Pantene Pro-V -tehohoito 7,5 ml
Ostin näitä kesällä 24 kappaleen pakkauksen, enkä kylläkään sanoisi tehohoidoksi... Ihan ok, antaa silotetun silikonipinnan hiuksiin, mutta ei mielestäni varsinaisesti hoida hiusta, ei varsinkaan tehohoidon intensiteetillä.



 
- Dove Go Fresh Fresh Touch Beauty -vartalovoide 400 ml
Tämä on jokin ikivanha vartalovoide, perus-Dovea. Pidän tästä kyllä todella paljon, ihanan raikas tuoksu, nopea imeytyvyys ja loistava kosteutus. Tuotteessa on myös mentholia, joka tuntuu selkeästi viilentävältä iholla, mikä on ainakin kesäaikaan kiva lisä.  
- Bottega Verde Hammam firming and nourishing body milk with myrrh and date extract 50 ml
 Jonkin Bottega Verden tutustumispakkauksen mukana tullut minikoko ihanaa vartalovoidetta. Tuoksu oli jännä ja todella hyvä, itämainen. Koostumus oli paksuhkoa, mutta imeytyvyys ja kosteutustehot aivan loistavat, niinkuin on ollut kaikissa törmäämissäni Bottega Verden tuotteissa. Ostaisin lisää, jos ei olisi niin hirmu kallista. 
- Erioil vartalon kosteusvoide 500 ml
Tämä oli myöskin todella hyvä kosteusvoide. Tuoksuttomuus on vähän tylsää, mutta joinakin päivinä ehdotonta. Päädyinkin siihen, että aina pitäisi olla myös tuoksutonta vartalovoidetta kaapissa. Ihan aluksi voiteesta jäi vähän lähmäinen olo, mutta imeytyi nopeasti, ja kosteutti kyllä todella hyvin. Onhan tämä klassikkotuote. Voide vaan oli aivan hirrrrveän riittoisaa, ja 500 ml kesti kyllä aika lailla ikuisuuden. :D




- Yves Rocher Monoï de Tahiti -suihkugeeli 
Suosikkini Yves Rocherin suihkugeeleistä ja tuoksuista (Les Plaisirs Nature -sarjan vadelman kanssa). Tämä on yhtä kuin kesä. 
- Sephora Monoï, Cotton Flower & Green Tea Creamy Body Wash, á 7,9 ml
Minisuihkugeelit ostettu Rooman Sephorasta. Tuoksut olivat aika laimeita ja haihtuivat nopeasti. Monoï ei ole ollenkaan niin herkullinen kun tuo YR. Cotton Flower tuoksui ihan semmoiselle vanhanaikaiselle mummokukkaistuoksulle. :D Green Tea oli mukavan raikas. En ostaisi näistä varmaan mitään täysikokoisena. 
- Bottega Verde Iris -suihkugeeli 75 ml
Bottega Verden tutustumispakkauksen mukana tullut suihkugeeli, mulla on ollut näitä kaksi. Ihan ok tuoksu, mutta tämäkin tuoksuu sellaiselle mummokukalle. :D En ostaisi itse.
- Nivea Intime Double Effect -intiimipesuneste
Tällaistakin piti sitten Roomasta asti roudata Suomeen. Tämä on ostettu Rooman Termini-juna-aseman pop-up Nivea-kaupasta kesällä 2012. Törkeän riittoisaa, kesti tosiaan vuoden.



En saanut kuvaa käännettyä. :(


- Garnier Mineral 48 h -antiperspirantti
Erinomainen deodorantti ihanalla tuoksulla. 
- Sephora Always Fresh Deodorant Wipes 10 kpl
Nämäkin olen ostanut Rooman Sephorasta ja ovat siis deodoranttiliinoja kainaloille, samanlaisia kuin nämä kasvojenpuhdistusliinat. Ensinnäkin tuoksu. Tuoksuivat aivan muinaiselle Calvin Kleinin Be-tuoksulle, jota olen nuorena käyttänyt. Ihana tuoksu! Kyllä näillä nyt lääppi kainaloa kotipäivänä, kun ei hikoile, mutta nämä ovat ihan hajua peittäviä liinoja, ei antiperspiranttia. Eivät pidä hikoilua. 
- The Body Shop Satsuma -käsisaippua
Noh, perus käsisaippua. Tästä tuoksusta mulla tulee aina lapsuus mieleen, kun mulla oli tän tuoksuista palasaippuaa joskus pienenä. :) Vähän turhan kalliita nämä The Body Shopin saippuat. 
- Lumene Berry Refresh Virkistävä jalkavoide
Perusjalkavoide, joka kosteutti hyvin. Ei virkistänyt mitenkään erityisesti, ehkä aavistuksen toi sellaista raikkautta. 
- Weleda -jalkavoide 10 ml
Ostin aikoinaan matkasetin, joka sisälsi pienikokoisia Weledan tuotteita. Nyt vasta korkkasin nämä, ensikosketukseni Weledaan, ja rakastuin palavasti! Erinomainen imeytyvyys ja kosteutus, tätä haluan lisää! 
- Weleda Tyrni-käsivoide 10 ml
No tähänhän mä myös rakastuin intohimoisesti. En käyttäisi tätä käsivoidetta päivisin, koska tuoksu on todella voimakas, mutta tässäkin erinomainen imeytyvyys ja kosteutus yötä vasten, tätäkin ostan joskus tulevaisuudessa lisää. 
- Labello Lemon Twist -huulivoide
Labellon huulivoiteet ovat parhaita. :) Tämä on joku ikivanha Saksasta tai Itävallasta ostettu kausituoksu. Ostan aina Keski-Euroopassa käydessäni näitä kausituoksuja/-makuja, ei semmosia ole täällä Suomessa. Tämä muuten värjäsi huulet hiukan keltaiseksi, ja kun koulussa luokkatoverini harjoitteli minulle kasvohoitoa ja pyyhki huuleni vanulapulla, hän kysyi, onko mulla joku maksakirroosi kun lähtee keltaista väriä. :D


 

 - Shu Uemura Skin Purifier Cleansing Beauty Oil Premium A/O 50 ml
Näitä puhdistusöljyjä ostin joskus edullisesti netistä, kyseessä on todella vaikeasti saatavissa oleva ja KALLIS sarja. Aivan loistava puhdistusöljy, tällä lähtee kevyet meikit, puhdistaa ihon hyvin ja jättää sen todella pehmeäksi. Käyttäisin ehdottomasti uudelleen. 
 - Yves Rocher Pure Calmille -kasvojen puhdistusgeeli 
Hyvä peruspuhdistaja, kirjoitin postauksen täällä.
- Bottega Verde Ialuronplus Face Lifting Cream, SPF 15, 15 ml
Tämänkin tuotteen sain Bottega Verden tutustumispakkauksen mukana joskus. Olen tykännyt merkin kasvovoiteista todella paljon ja tämäkin oli todella hyvä, ei ehkä siltikään ihan parhaita. Hyvä tuoksu, pehmeä koostumus, todella hyvä imeytyvyys, suojakerroin.... Tykkään kovasti.
- Olay Total Effects -päivävoide SPF 15, 15 ml
Näitä näytteitä olen saanut Nordic Cosmeticsin ystävämyynnistä. Ihan ok, vähän ehkä mitäänsanomaton kasvovoide. Tuoksusta en tykkää yhtään. Peruskosteuttaja, mutta tylsä! Plussaa tietysti suojakertoimesta.
- Lumene Matt Touch Tasapainottava kasvovesi
Tämä oli kesäkäytössä. Hyvä kasvovesi, mutta alkoholipitoinen, joten en varmaankaan käyttäisi talvella. Ei kuitenkaan hirveän tuju.
- Lumene Sensitive Touch Rauhoittava kosteusnaamio 
Suosikkinaamioni. Täydellinen kosteuttaja. Kaikin puolin muutenkin täydellinen. :D




Ja kasa Vichyn näytteitä. En tykännyt juuri ollenkaan, en ainakaan noista ylärivin pakkauksista. Apteekkisaatavuus ja markkinointi tuo mieleen kevyen ja kesään sopivan, geelimäisen, hyvin imeytyvän kosteusvoiteen. No, olihan voiteet kevyttä ja geelimäistä mutta toooodella silikonipitoisia (dimethicone jossain siinä ihan inci-listan alussa), ja jätti iholle sellaisen inhan silikonikalvon. En tykkää, enkä varsinkaan kesällä, kun on muutenkin kuuma ja hiki. Olin kyllä pettynyt.

4 kommenttia:

  1. Komea kasa loppuneita! Itsekään en välitä Vichyn silikonisuudesta, laitoin sen saamani yövoiteen eteenpäin kun olin näytteestä sen todennut epäsopivaksi. Vichyllä on kyllä kiva brändi ja imago mutta tuotteisiin olen pettynyt oikeastaan aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Vichyn brändi on tosiaan nuorekas ja sellainen "epäapteekkimainen", mutta vähän kuraa tuntuu olevan tuotteet... En oo kyllä muistaakseni kokeillutkaan kuin kasvovoiteita. Eiku olenkin jotain vartalovoidenäytteitä myös kokeillut, mutta en muista mitä mieltä niistä olin. :/

      Poista
  2. Ïntiimipesut on kyllä tuskaisen riittoisia. (Tosin ei niissä yleensä niin suuria eroja ole, että janoaisi kokeilemaan jotain "uutta" kuten suihkugeeleissä ja voiteissa jne.) Dödölaput olisi mielenkiintoinen kokeiltava! Mieheni "pesee" kainalonsa vauvan pyllypyyhkeillä, joiden tehoa kyllä epäilen myös... :D

    Mullakin on ollut blogitaukoa ja tyhjiä puteleita kertynyt, joten voipi olla että samispostausta pukkaa lähiaikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näinhän se on, että vaihtelunhalu ei ole ihan samaa tasoa. ;) Kyllähän se kestää, kun sitä tosiaan tarvitsee niin vähän kerrallaan.

      Joo noi deodoranttilaput on kyllä ihan mielenkiintoinen tuttavuus, mutta ei ne vaan oikein toimi, valitettavasti. :/ Jos ois antiperspiranttilappuja, niin kokeilisin mielelläni. :)

      Kiva jos säkin postaat taas blogiisi!! :)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)